Flyttstädning med Akutstädfirma

Flyttstädning

Med vår flyttstädning kan du känna dig trygg. Våra professionella flyttstädare garanterar ett fläckfritt resultat, så dina köpare stormtrivs i sitt nya hem.

Grattis till flytten! Nu är det dags att städa upp i ditt nya hem. Oavsett om du flyttar till en mindre eller större bostad (grattis i så fall!) så är städningen en viktig del av flyttan. Och städningen ställer höga krav, som ofta specificeras i kontraktet mellan köpare och säljare. Flyttstädning är ett mycket större jobb än vanlig flyttstädning. Eftersom områden som normalt inte behöver städas, krävs en noggrann insats för att uppnå bra resultat. Koncentrera dig på din flyttpizza och lämna flyttstädningen till oss.

Akutstädfirma

Med Akutstädfirma för din flyttstädning kan du luta dig tillbaka och koncentrera dig på din flytt. Med Akutstädfirmas professionella städning garanterar vi en skinande yta som kommer att glädja både dig och köparen. Om du har några frågor om vår flyttstädningstjänst kan du kontakta vår kundtjänstteam! Vi utförde alltid en inspektion före och efter flyttstädningen. Specialiserad och utbildad personlig Alltid konkurrenskraftiga priser 50% RUT-avbrott. Garanterad renlighet.

Exempel på städtjänster vid flytt av hus och lägenheter

Fönsterputsning, rengöring av golv, dörrar, karmar, golvlister, lister och fönster Rengöring av förvaringsutrymmen Helrengöring av toaletter/badrum, inklusive badkar, duschkabiner, golvbrunnar, handfat, skåp och avkalkning. Ordentlig rengöring av frysar, kylskåp, ugnar och andra vitvaror Rengöring av radiatorer, fönsterbrädor och ventiler. När demonterings- och rengöringsprocessen är klar kommer du att bli ombedd att kontrollera renligheten. Det är oerhört viktigt för oss att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Städning av hus eller lägenhet

Vid försäljning av en fastighet omfattar de flesta mäklare städning av fastigheter i kontraktet. Detta gäller både vid hus- och lägenhetsflytt. När det gäller ett hus kan även sekundära utrymmen som garage och källare behöva rensas. I övrigt finns det inga större skillnader mellan att städa en lägenhet och att städa ett hus. Som säljare kan en slarvig flyttstädning leda till besvikna resultat. Därför är det mycket viktigt att du arbetar med en seriös städfirma för städningen av ditt flytthus. Akutstäd erbjuder Jourstäd och akutstäd till konkurrenskraftiga priser. Flyttstädning av flerfamiljshus Det finns några saker att tänka på när du anlitar oss för att städa din fastighet. Till exempel, eftersom sådana hus ofta är möblerade vid försäljningstillfället, är det viktiga att möblerna inom städarna anländer.